Team Verkeer

Rond 2013 reed Team Verkeer Rotterdam met dit type BMW R1200rt. Met strobe flitsers en een typisch oude politiesirene.
Links het nieuwe type BMW K1600 en rechts het iets oudere type BMW R1200rt van Team Verkeer Rotterdam.
De nieuwe BMW K1600gt, de enige in dienst bij Team Verkeer Rotterdam. Van dit type motor zijn er een x-aantal aangeschaft en verdeeld over het land, daarna is besloten volledig over te stappen op de BMW R1250rt.
De BMW R1250rt van Team Verkeer Rotterdam met op de achtergrond één van hun Audi A6 surveillancewagens.
De Audi A6 quattro als Snel Interventievoertuig van het Team Verkeer Rotterdam.
Een alcoholbus van het Verkeershandhavingsteam (VHT) van het Team Verkeer Rotterdam. In deze bus bevinden zich ademanalyse apparaten (voor alcoholcontroles), een mobiel kantoor en een rollerbank en toebehoren.
Een dienstbus van het Team Verkeer Rotterdam voor van alles en nog wat. De bus wordt gebruikt ter ondersteuning, vervoer van materialen en het trekken van aanhangers. (1)
Een dienstbus van het Team Verkeer Rotterdam voor van alles en nog wat. De bus wordt gebruikt ter ondersteuning, vervoer van materialen en het trekken van aanhangers. (2)
Een dienstbus van het Team Verkeer Rotterdam voor van alles en nog wat. De bus wordt gebruikt ter ondersteuning, vervoer van materialen en het trekken van aanhangers. (3)
Een dienstbus van het Team Verkeer Rotterdam voor van alles en nog wat. De bus wordt gebruikt ter ondersteuning, vervoer van materialen en het vervoeren van in beslag genomen scooters en brommers. Ook kunnen hiermee aanhangers vervoerd worden. (1)
Een dienstbus van het Team Verkeer Rotterdam voor van alles en nog wat. De bus wordt gebruikt ter ondersteuning, vervoer van materialen en het vervoeren van in beslag genomen scooters en brommers. Ook kunnen hiermee aanhangers vervoerd worden. (2)