06. Eenheid Den Haag

Mercedes B-klasse van Basisteam Segbroek Eenheid Den Haag.
Een Volkswagen Transporter T5 van de Politie Eenheid Den Haag voor het vervoeren van personeel, materiaal en het trekken van aanhangers.
Deze Volkswagen Transporter komt nog vanuit de voormalige regiopolitie Hollands-Midden, in die tijd hadden meer voertuigen een nummer voorop zoals deze. Op dit moment doet deze bus met nummer 31-03 dienst op het bureau van Politie Kaag en Braassem.
Deze 8-persoons Mercedes Vito Handhavingsvariant van de Eenheid Den Haag is in mindere mate uitgerust als de noodhulpvariant. Zo heeft hij minimale signalering en geen gepantserde deuren.
Deze Volkswagen T6 is in dienst als bike-bus binnen de Eenheid Den Haag. Deze voertuigen kunnen worden ingezet in de noodhulp, in dat geval zitten er één of meerder politiefietsen achterin zodat waar nodig snel overgestapt kan worden op de bike. Ook kunne
Een BMW F650gs van de Eenheid Den Haag.
Het Team Toezicht Kust (voorheen Kustdetachement) van de Eenheid Den Haag gebruikte tot voorkort alleen deze Toyota Hilux, inmiddels zijn daar enkele van vervangen door het nieuwe type Hilux. Deze oudere voertuigen zijn super ideaal door de open bak waarm
De nieuwe Toyota Hilux voor het Team Toezicht Kust van de Eenheid Den Haag. Deze doet dienst vanaf bureau Scheveningen, in de zomer vanaf het bureau op het strand.
Een oudere Commandowagen van de Mobiele Eenheid Den Haag. Deze Mercedes Vario is voor het regelen van de verbindingen tussen de ME-groepen en de sectiecommandant.
3 Verschillende generaties Mercedes Sprinter voor de Mobiele Eenheid van Den Haag. Links een lichtvoertuig van de Technische Eenheid, in het midden een normaal groepsvoertuig en rechts het nieuwe type Sprinter uitgerust als commandowagen.
Een Mercedes Sprinter Commandowagen van de Mobiele Eenheid van de Politie Eenheid Den Haag.
Een ouder type Mercedes Sprinter van de Technische Eenheid van de Mobiele Eenheid van Den Haag. Voorheen was de TE ook bekend onder de naam Bra-Tra, de Brand- en Traangaseenheid.
Een BMW R1250rt van de Politie Eenheid Den Haag. Op deze foto met de pit achterop volledig uitgeschoven, dit kan gedaan worden voor betere zichtbaarheid.
Een Volkswagen Touran zoals vele andere, toch is er iets anders. De witte opzetspiegels, deze zijn speciaal voor rijopleiding en rijtraining. Het voertuig is tot medio 2021 in dienst geweest bij het OBT Den Haag, OBT staat voor Operationele Begeleiding en
Deze BMW R1200rt met speciale opbouw is in dienst bij het OBT Den Haag. Deze docentenmotor met speciale zijkoffers en een extra zitje voor een bijrijder.