Een agent van de Politie Eenheid Amsterdam op een speed pedelec. De politie gebruikt deze sinds enige tijd als proef, op de speed pedelec zit een kentekenplaat en kan tot 45 kilometer per uur.
Surveillancemotoren Yamaha Tracer 700 en BMW F650gs van de Amsterdamse politie.
Een Mercedes-Benz B-klasse met wagenpark nummer 1226 van de Politie Eenheid Amsterdam.
Een Mercedes-Benz Vito van de Politie Amsterdam West-Overtoomsesluis. Het voertuig draagt wagenparknummer 0308 in een ander lettertype vergeleken met de andere Amsterdamse politievoertuigen. Ook achterop dit voertuig is de striping verkeerd aangebracht, r
Een Mercedes-Benz Vito van de Politie Amsterdam West-Overtoomsesluis. Het voertuig draagt wagenparknummer 0308 in een ander lettertype vergeleken met de andere Amsterdamse politievoertuigen. Ook achterop dit voertuig is de striping verkeerd aangebracht, r
Een Mercedes-Benz Vito ''vuistbus'' van de Politie Eenheid Amsterdam met wagenparknummer 1321. De zwaailichten op het dak zijn beschermd met een rooster en voorop de bus kan speciaal gaas worden geplaatst. De zij- en achterruiten zijn van lexaan waardoor
Hier is goed te zien dat de vuistbussen van de Amsterdamse politie speciale zij- en achterruiten hebben, deze zijn van lexaan en kunnen de impact van stenen en slagmateriaal weerstaan. Ook de zwaailichten op het dak zijn ook mooi beschermd met speciale ro
Een Mercedes-Benz Vito ''vuistbus'' van de Politie Eenheid Amsterdam met wagenparknummer 1321. De zwaailichten op het dak zijn beschermd met een rooster en voorop de bus is speciaal gaas geplaatst om de ruit te beschermen tegen stenen en dergelijken. De z
Een Mercedes Vito als dienstvoertuig voor de Officier van Dienst (OvD) Politie van de Politie Amsterdam. (1)
Een Mercedes Vito als dienstvoertuig voor de Officier van Dienst (OvD) Politie van de Politie Amsterdam. (2)
Een Mercedes-Benz Sprinter van de Mobiele Eenheid van de Politie Eenheid Amsterdam.
Mercedes Sprinter van de Aanhoudingseenheid van de Politie Eenheid Amsterdam. De Amsterdamse ME-voertuigen waren altijd herkenbaar aan hun duidelijk zichtbare wagenparknummers zoals hier de 9325.
De Romeo dubbel nul ''R 00'' is de commandowagen van de aanhoudingseenheid van de Politie Eenheid Amsterdam. Dit voertuig is ook speciaal uitgerust met een camera-unit op het dak. Deze Mercedes-Benz Sprinter heeft wagenparknummer 7311.
De camera-unit met licht op de bus van de Romeo dubbel nul ''R 00''.
Een verhoogde Mercedes Sprinter met voertuignummer 1406 voor de Technische Eenheid. De Technische Eenheid is onderdeel van de Mobiele Eenheid, deze is van de Eenheid Amsterdam. De tekst POLITIE op de motorkap is blauw, bij andere voertuigen is deze wit.
Een verhoogde Mercedes Sprinter met voertuignummer 1405 voor de Technische Eenheid. De Technische Eenheid is onderdeel van de Mobiele Eenheid, deze is van de Eenheid Amsterdam.
Een Mercedes-Benz Vito voor de hondengeleiders van de Politie Eenheid Amsterdam. (1)
Een Mercedes-Benz Vito voor de hondengeleiders van de Politie Eenheid Amsterdam. (2)
Dit voertuig is van de Oscars van de Mobiele Eenheid Amsterdam. De Oscars is ME-jargon voor de hondengeleiders. In deze bus zitten speciale kennels waar honden in zitten, deze kunnen er makkelijk via binnen uitgehaald worden.
Een Renault Trafic van de Forensische Opsporing van de Eenheid Amsterdam.
Deze Volkswagen Crafter van de Forensische Opsporing Verkeer van de Politie Eenheid Amsterdam. FO Verkeer heette vroeger de VOA, VerkeersOngevallen Analyse, dit staat vanwege herkenbaarheid nog wel op het voertuig. (1)
Deze Volkswagen Crafter van de Forensische Opsporing Verkeer van de Politie Eenheid Amsterdam. FO Verkeer heette vroeger de VOA, VerkeersOngevallen Analyse, dit staat vanwege herkenbaarheid nog wel op het voertuig. (2)
Een Mercedes-Benz Sprinter arrestantenbus van de politie Eenheid Amsterdam.
Een Mercedes Vito cellenbus van het Team Arrestantentaken van de Eenheid Amsterdam.