Een Volkswagen Golf station van de Politie Eenheid Noord-Holland. Het voertuig komt van de voormalige politieregio Zaanstreek-Waterland.
Een inmiddels afgevoerde Volkswagen Touran van de Politie Eenheid Noord-Holland. De 6 op de motorkap was het voertuignummer wat hij kreeg tijdens zijn loopbaan op bureau Alkmaar.
Een Volkswagen Touran van de Politie in Haarlem, het voertuig is inmiddels uit dienst.
Een Volkswagen Touran van de politie Eenheid Noord-Holland.
Een Volkswagen Touran van de politie Eenheid Noord-Holland. Het voertuig doet dienst bij de politie in Zaandam.
Een Volkswagen Touran van de politie Eenheid Noord-Holland. Het bijzondere aan deze auto is de warmtebeeldcamera op het dak. Dit is een steeds minder voorkomende verschijning en typisch iets uit de Zaanstreek.
Een Volkswagen Transporter T5 voor de noodhulp van de Politie in Beverwijk en omstreken.
Een Volkswagen Transporter T5 van de Politie Noord-Holland. Het bijzondere aan deze bus is de bevestiging voor gaas (voor bij rellen). Het voertuig doet dienst bij de politie in Schagen.
Een Volkswagen Transporter T5 noodhulpvoertuig van de Politie in de Eenheid Noord-Holland. Het voertuig begon zijn loopbaan op bureau Hoorn. Hier kreeg het voertuig het nummer 34. Later kwam hier ook nog 59.71 bij. De laatste tijd reed het voertuig in Pur
Een Volkswagen Transporter T6 noodhulpvoertuig van de Politie Eenheid Noord-Holland.
Een Mercedes Vito met de verouderde politiestriping van de Politie Eenheid Noord-Holland.
Een BMW R1200rt van de Politie Eenheid Noord-Holland. (1)
Een BMW R1200rt van de Politie Eenheid Noord-Holland. (2)
Een onopvallende BMW R1200rt van de Politie Eenheid Noord-Holland. De LED-verlichting is keurig weggewerkt in het voertuig evenals de stopbordjes.
Een onopvallende BMW R1250rt van de Politie Eenheid Noord-Holland. De LED-verlichting is keurig weggewerkt in het voertuig evenals de stopbordjes. (1)
Een onopvallende BMW R1250rt van de Politie Eenheid Noord-Holland. De LED-verlichting is keurig weggewerkt in het voertuig evenals de stopbordjes. (2)
Een Toyota RAV4 terreinvoertuig van de Politie Eenheid Noord-Holland. Het voertuig kende zijn oorsprong in de voormalige politieregio Kennemerland.
Een Volkswagen Amarok terreinvoertuig van de Politie Eenheid Noord-Holland, het voertuig is gestationeerd op bureau Schagen.
Deze Toyota Hilux terreinwagen doet dienst bij de politie op het Waddeneiland Texel. Texel is het enige Waddeneiland wat behoort tot de Eenheid Noord-Holland.
Een verhoogde Volkswagen Transporter T5 voor de Officier van Dienst van de Politie in het district van de voormalige politieregio Zaanstreek-Waterland.
Een verhoogde Volkswagen Transporter T5 voor de Officier van Dienst van de Politie in het district van de voormalige politieregio Zaanstreek-Waterland. Dit voertuig heeft een zoeklicht/warmtebeeldcamera op de lichtbalk.
Een Volkswagen Transporter T5 van de Hondenbrigade Noord-Holland. Het voertuig is inmiddels afgevoerd. Het bijzondere is de blauwe en oranje verlichting.
Een Volkswagen Transporter T5 van de Hondenbrigade Noord-Holland. Het voertuig is inmiddels afgevoerd.
Een verlengde Mercedes Vario als commandowagen van de Mobiele Eenheid Noord-Holland. Opmerkelijk is de blauw met oranje kleur voorop de motorkap. Het is typisch voor de ME uit de Eenheid Noord-Holland om een speciale vlag of politiestriping in het klein o
De blauw met oranje ''vlag'' voorop de Mercedes Vario Commandowagen van de ME Noord-Holland.
Een Mercedes Sprinter van de AE (aanhoudingseenheid) Noord-Holland. Het opmerkelijke aan het voertuig zijn de aangebrachte bordjes met politiestriping. Dit is in de Eenheid Noord-Holland vaker het geval.
Één van de aangebrachte bordjes met politiestriping op de Mercedes Sprinter van de AE Noord-Holland.
Een onopvallende Volkswagen Touran van het OBT (Operationele Begeleiding en Training) van de Eenheid Noord-Holland. Het voertuig wordt dus gebruikt voor trainingsdoeleinden.