Een Ford Focus wijkwagen van de politie Almere-stad dit voertuig is in middels uit dienst maar heeft toch ruim 10 jaar dienst gedaan in Almere.
Een ouder type Volvov 50 als wijkwagen van de politie Almere-Buiten dit voertuig heeft tot 2019 dienst gedaan op het basisteam Almere-Buiten.
Een Volkswagen Touran als noodhulpvoertuig van de politie in Amersfoort in Amersfoort hebben de Tourans een extra flitser in de lichtbalk deze is wit van kleur.
Een Volvo V50 van de politie van Almere-stad de striping op de motorkap is zo vervaagd dat het lijkt alsof het voertuig is uitgerust met secundaire striping inmiddels is het voertuig uit dienst.
Een Volkswagen Touran noodhulpauto van politie Amersfoort inclusief extra witte flitser in de lichtbalk Amersfoort is het enige basisteam in Nederland met deze extra flitser.
Een Mercedes B-klasse van politie Amersfoort dit voertuig is inmiddels voorzien van de vernieuwde politiestriping.
Een Opel Vivaro van de politie eenheid Midden-Nederland het voertuig komt vanuit de voormalige regio politie Flevoland en is inmiddels niet meer in dienst.
Een Volkswagen Transporter T5 afkomstig uit de voormalige politieregio Gooi en Vechtstreek. Het voertuig spendeerde de laatste jaren van haar loopbaan bij het verkeershandhavingsteam Midden-Nederland.
Een Volkswagen Transporter T5 van politie Almere. Het voertuig is afkomstig vanuit de regiopolitie Flevoland.
Een Volkswagen Transporter T5 van de politie eenheid Midden-Nederland. Het voertuig behoort tot het wagenpark van het verkeershandhavingsteam van Team Verkeer Midden-Nederland.
Een BMW R1200rt motorfiets van dep olitie in Amersfoort hier voor Station Amersfoort Centraal.
Twee BMW R1200rt motoren van de politie eenheid Midden-Nederland. De voorste motor heeft een nieuwer type opbouw wat betreft flitsers.
Een Volkswagen Amarok terreinwagen van de politie van Almere voor het trekken van de aanhanger met snelle boot erop. Het voertuig wordt ook ingezet bij meldingen in moeilijk begaanbaar gebied.
Een Volkswagen Transporter T5 van de hondenbrigade eenheid Midden-Nederland. Het voertuig is afkomstig van de regiopolitie Flevoland.
Een Volkswagen Touran van de hondenbrigade Midden-Nederland. Het voertuig was gestationeerd bij bureau Almere-stad. Inmiddels is het voertuig uit dienst. (1)
Een Volkswagen Touran van de hondenbrigade Midden-Nederland. Het voertuig was gestationeerd bij bureau Almere-stad. Inmiddels is het voertuig uit dienst. (2)
Een Volkswagen Touran van de hondenbrigade Midden-Nederland.
Een onopvallende Volvo V50 van de politie Almere-stad uitgerust met ANPR-camera. Dit voertuig wordt voornamelijk ingezet voor verkeershandhaving.
Een Volvo V70 van de verkeerspolitie Eenheid Midden-Nederland het voertuig is inmiddels ingeruild voor een Audi A6 quattro.
Een Volvo V70 van de verkeerspolitie Eenheid Midden-Nederland het voertuig is inmiddels ingeruild voor een Audi A6 quattro. De foto is gemaakt op Koningsdag in Amersfoort, de agenten hielden toen vlaggetjes uit het raam.
Een Mercedes Sprinter als alcoholbus van het VHT (verkeershandhavingsteam) van het Team Verkeer Midden-Nederland. In dit voertuig bevind zich een ademanalyseapparaat en mobiel kantoor.
Een Mercedes Sprinter als mobiel kantoor voor de politie Midden-Nederland gestationeerd bij politie Almere-stad.
Een Volkswagen Crafter als cellenbus van de eenheid Midden-Nederland het voertuig van de parketpolitie is gestationeerd in Lelystad.
Een Mercedes Sprinter voor de aanhoudingseenheid (AE) van de eenheid Midden-Nederland dit voertuig is uitgerust met camera's rondom.
Een Mercedes Vario van de Mobiele Eenheid van eenheid Midden-Nederland. De UT1-0 is een commandowagen en afkomstig van de voormalige regiopolitie Utrecht.
Een Mercedes Vario van de Mobiele Eenheid van eenheid Midden-Nederland. De UT3-0 is een commandowagen en afkomstig van de voormalige regiopolitie Utrecht. De UT3-0 is inmiddels omgedoopt tot ''Papa 1-00'' als commandowagen van de Bereden Politie.
Een Mercedes Vario van de politie Midden-Nederland uitgerust als videowagen. Het voertuig, afkomstig uit de voormalige politieregio Utrecht is voorzien van BiZa-striping. (1)
Een Mercedes Vario van de politie Midden-Nederland uitgerust als videowagen. Het voertuig, afkomstig uit de voormalige politieregio Utrecht is voorzien van BiZa-striping. (2)
Een Mercedes Vario van de Technische Eenheid Midden-Nederland, voorheen de Bra-Tra Utrecht. De Bra-Tra, de brand- en traangaseenheid, van Utrecht heeft een speciale aanhanger met allerlei materiaal. (1)
Een Mercedes Vario van de Technische Eenheid Midden-Nederland, voorheen de Bra-Tra Utrecht. De Bra-Tra, de brand- en traangaseenheid, van Utrecht heeft een speciale aanhanger met allerlei materiaal. (2)
Een Mercedes Sprinter van de afdeling logistiek van de eenheid Midden-Nederland, ook wel bekend als CaDi-wagen.
Een onopvallende Volkswagen Touran van de Forensische Opsporing - Technische Recherche Utrecht van de eenheid Midden-Nederland. Voorheen was dit een herkenbaar politievoertuig.
Politie Midden Nederland, Forensische Opsporing - Technische Recherche Utrecht zonneklepbordje.
Een Mercedes Sprinter van de Forensische Opsporing Verkeer (FOV) van de eenheid Midden-Nederland. Voorheen heette de FOV de VOA, de Verkeersongevallenanalyse, en viel toen onder het teamverkeer.
Een Volkswagen Crafter als CPDU-unit (Coördinator Plaats Delict Unit) van de eenheid Midden-Nederland.
Een Volkswagen Crafter als CPDU-unit (Coördinator Plaats Delict Unit) van de eenheid Midden-Nederland. Inmiddels is de striping aardig verkleurd, het voertuig is anno 2022 wel nog in dienst.