Een Volkswagen Touran van de Politie Nunspeet/Elspeet.
Een Volkswagen Touran van de Politie in Zwolle.
Een Mercedes B-klasse van de Politie Oost-Nederland.
Een Mercedes B-klasse van de politie Eenheid Oost-Nederland in de vernieuwde politiestriping.
Een Volkswagen Transporter politiebus voor het vervoeren van meerdere agenten. Hier bij een voetbalwedstrijd in Rotterdam.
Een Volkswagen Transporter T5 van de politie Oost-Nederland met het voertuignummer 6 op de motorkap.
Een Mercedes Vito van de Politie Oost-Nederland, basisteam Bommelerwaard. (1)
Een Mercedes Vito van de Politie Oost-Nederland, basisteam Bommelerwaard. (2)
Een Volkswagen Golf station van de Politie Oost-Nederland.
Een Volkswagen Golf station van de Politie Oost-Nederland met voertuignummer 10.
Een Volkswagen Golf van de Politie Oost-Nederland. Dit voertuig heeft meerdere maanden dienst gedaan in Rotterdam bij het basisteam Centrum door voertuigtekorten.
Een Volkswagen Golf in de vernieuwde politiestriping bij het hoofdbureau van de Politie in Rotterdam. Dit voertuig van de Eenheid Oost-Nederland was hier in verband met een inzet van de voetbaleenheid in Rotterdam,
Een Volkswagen Transporter van de Politie Oost-Nederland. Mogelijk is dit voertuig van de Hondenbrigade.
Een Volkswagen Transporter van de Hondenbrigade Oost-Nederland.
Een Volkswagen Transporter T5 van de Hondenbrigade Oost-Nederland met een zoeklicht.
Een Volkswagen Transporter T5 van de hondenbrigade Oost-Nederland.
Een Mercedes Sprinter van de Hondenbrigade Oost-Nederland. Deze wordt ingezet bij inzetten van de Mobiele Eenheid voor de Oscars, de politiehondengeleiders.
Een Volkswagen Crafter cellenbus van de Politie Eenheid Oost-Nederland met gaas voor de ruiten.
Een Mercedes Sprinter cellenbus van de Politie Eenheid Oost-Nederland.
Een Volkswagen Transporter T5 cellenbus van de Politie Eenheid Oost-Nederland.
Een Volkswagen Transporter T5 cellenbus van de Politie Eenheid Oost-Nederland.
Een Mercedes Vario met de roepnaam IJS 20, IJS staat voor IJsselland, de politieregio waar dit voertuig van afkomstig is.
Een Mercedes Vario met de roepnaam IJS 50, IJS staat voor IJsselland, de politieregio waar dit voertuig van afkomstig is.
Een voertuig van de Mobiele Eenheid Oost-Nederland. Het voertuig heeft bovenop een camera om relschoppers vast te leggen.
Een Mercedes Sprinter van de Mobiele Eenheid Oost-Nederland. De Bravo 10 zoals dit voertuig genaamd is is een regulier ME-voertuig.
Een Mercedes Sprinter van de Mobiele Eenheid Oost-Nederland. De Bravo 40 zoals dit voertuig genaamd is is een regulier ME-voertuig.
Een Mercedes Vario Commandowagen met de roepnaam IJ 00, IJ staat voor IJsselland, de politieregio waar dit voertuig van afkomstig is.
Een Mercedes Vario Commandowagen met de roepnaam NOG 00, NOG staat voor Noord- Oost-Gelderland, de politieregio waar dit voertuig van afkomstig is.
Een Mercedes Vario Commandowagen met de roepnaam NOG 1, NOG staat voor Noord- Oost-Gelderland, de politieregio waar dit voertuig van afkomstig is.
Deze Mercedes-Benz Sprinter Commandowagen van de Mobiele Eenheid Oost Nederland na een uit de hand gelopen voetbalwedstrijd in Rotterdam. De metalen rekken voorop zijn ingedeukt en zelfs de beschermende platen rondom zijn kapotgeslagen. Onder andere verke
Een ouder type Mercedes-Benz Sprinter van de AE (Aanhoudingseenheid) van de Eenheid Oost Nederland. NOG6 op de zijkant komt uit de tijd van de regiopolitie, NOG staat voor Noord- en Oost-Gelderland.
Een Mercedes Sprinter van de voormalige politieregio Twente als bus voor de aanhoudingseenheid Oost-Nederland. TWR10 staat voor Twente, Romeo (AE) 10.
Een Mercedes Sprinter van de aanhoudingseenheid Oost-Nederland.
Een Mercedes Sprinter opgebouwd als Videobus van de voormalige politieregio Twente (Nu Eenheid Oost-Nederland). Het voertuig wordt landelijk ingezet bij demonstraties en voetbalwedstrijden.
Een Mercedes Sprinter van de voormalige politieregio Noord- Oost-Gelderland. Dit voertuig de NOG L wordt ingezet voor logistieke doeleinden rondom inzetten van de Mobiele Eenheid, ook wel bekend als CaDi-wagen.
Een Volvo FL6 vrachtwagen van het Verkeershandhavingsteam van de Eenheid Oost-Nederland (voormalig regio Gelderland-Zuid). Dit voertuig wordt ingezet bij grotere alcoholcontroles en verkeerscontroles. (1)
Een Volvo FL6 vrachtwagen van het Verkeershandhavingsteam van de Eenheid Oost-Nederland (voormalig regio Gelderland-Zuid). Dit voertuig wordt ingezet bij grotere alcoholcontroles en verkeerscontroles. (2)
Een Mercedes Vito van de Forensische Opsporing Verkeer van de Eenheid Oost-Nederland (Voormalig politieregio Gelderland-Zuid) (1)
Een Mercedes Vito van de Forensische Opsporing Verkeer van de Eenheid Oost-Nederland (Voormalig politieregio Gelderland-Zuid) (2)
Een bijzondere verschijning, deze Iveco Daily van de voormalige politieregio Twente. Dit voertuig werd mogelijk gebruikt bij de Forensische Opsporing bij grotere onderzoeken en inzetten. Het bijzondere is de schotel op het dak. De precieze functie is mij
Een Volkswagen Crafter voor de Forensische Opsporing Eenheid Oost-Nederland. In het dak zitten rechtsvoor en linksachter een blauwe pit welke bij een prio rit kan worden uitgeschoven.
Een mobiel kantoor van de politie Eenheid Oost-Nederland. Deze kon ingezet worden bij verkeerscontroles en grote evenementen.
Een bijzonder voertuig binnen de Eenheid Oost-Nederland, deze verhoogde Volkswagen Transporter T5. Het is een soort mobiel kantoor met apparatuur op het dak voor mogelijk een betere verbinding. Het zou dus een commandovoertuig kunnen zijn. (1)
Een bijzonder voertuig binnen de Eenheid Oost-Nederland, deze verhoogde Volkswagen Transporter T5. Het is een soort mobiel kantoor met apparatuur op het dak voor mogelijk een betere verbinding. Het zou dus een commandovoertuig kunnen zijn. (2)