Over mij

Wie ben ik? Ik ben Jeffrey van Buuren, 23 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben dagelijks bezig ben met fotografie en alles wat daar bij komt kijken. Fotografie is echt mijn passie, ik kan er mijn kijk op de wereld mee overbrengen naar de kijker en laten zien wat ik meemaak.

In juni 2021 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam voor de opleiding tot fotograaf. Daarbij heb ik diverse reportages gemaakt bij de brandweer en de politie. Zo heb ik een wijkagent in Bergen op Zoom gevolgd tijdens zijn werkzaamheden, de brandweer van de Kazerne Mijnsherenlaan, de Landelijke snelwegpolitie en de brandweer op Vliegbasis Woensdrecht. Ik fotografeer voornamelijk alles wat betrekking heeft op hulpverlening, dat zijn branden en ongevallen maar ook iets simpels zoals een dier in problemen of een assistentie aan de ambulancedienst. Dit doe ik om het werk van de hulpdiensten op een waardige en respectvolle manier in beeld te brengen. Ook bij demonstraties of evenementen ben ik regelmatig aanwezig om dit vast te leggen. 

Het liefst maak ik reportages en documentaire foto's. Dit zijn vaak foto's waarmee je een verhaal kunt vertellen. Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. Mijn interesses liggen bij de hulpverlening, iets wat je ook met regelmaat op mijn website en sociale media tegen komt en waar ik mij bijna dagelijks mee bezig houd. Volg mij op Instagram (@jvb.fotografie) en blijf op de hoogte van de laatste foto's!


Heeft u de pagina bekeken, ik hoor graag wat u ervan vind! U kunt hieronder een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 4.875 sterren
8 stemmen